A weboldalunk költözés alatt áll!

Berryfloor - Vinyl
header keret nelkul

Vinyl padló burkolatok

 

 

Tarkett ID 55 német, közületi kopásállóságú klikkes vinyl padlók készletről most 11900Ft/m2 helyett 6500 Ft/m2  Csak a készlet erejéig!

 

 

Pure Click 55 10600 Ft/m2 helyett 9990 Ft/m2

Vynil-Modul Design PVC Burkolatok

A BerryAlloc PureLoc vynil   nemcsak nagyon stílusos, hanem nagyon könnyen lerakható- ragasztó és aljzat előkészítés nem szükséges hozzá.  Az új klikkrendszernek köszönhetően a lerakása semmiféle segédanyagot nem igényel, rögtön a meglévő aljzatra fektethető .  Járólap  felülburkolására is alkalmas a meglévő  burkolat megbontása és károsítása nélkül, bármikor sérülésmentesen visszabontható és újrarakható. A burkolat minden helységbe rakható, ideális hidegburkolatok kiváltására is!  A ragasztható modul design PVC-vel ellentétben  burkolás után azonnal járható és használatba vehető!

Vastagsága lakossági felhasználás esetén PureLoc 4 mm, intézményi PureLocPro 5 mm.

Méretek : plank  ( fahatású)1212x171 mm tiles ( kő-ill. beton minta)602x298.

Lakossági  ill. gyengébb közületi  felhasználás esetén a PureLoc termékcsaládot ajánljuk, ebből 16 fahatású ill. 4 kőhatású burkolat közül lehet választani.

A fahatású burkolatok egy része finoman domborított felületi struktúrával rendelkezik, másik része rusztikus mintái miatt népszerű. A kőhatású burkolatok mintái a mészkő és közkedvelt beton felület különböző árnyalataiban jelennek meg.

Közületi felhasználásra a PureLocPro termékcsalád  8 famintás és 3 beton mintában kapható.

A PureLocPro egy igazán kemény, masszív burkolat extrém kopásállósága alkalmassá tesz akár bevásárlóközpontok , mozik, üzemcsarnokok , iskolák, óvodák burkolására is.